Om oss

Om oss

 

Xllnc Advise

Våra tjänster och kompetenser är samlade inom två affärsområden – Förändring och Funktion. Med rådgivning, förändringsledning, projektledning och verksamhetsanpassade funktioner anpassar vi IT-lösningar efter behoven i din verksamhet.

 

Som ett systerföretag till Xllnc Nordic erbjuder vi nischade IT-tjänster till verksamheter som tar konkurrenskraft på allvar. I vårt dotterbolag Xllnc Advise Recruitment erbjuder vi konsultuthyrning och rekrytering främst inom IT, teknik och administration. Läs mer om Xllnc Advise Recruitment här.

 

Vår ambition är att ständigt minimera våra kunders IT-problematik och bidra till ökad kvalitet, produktivitet och – förstås – lönsamhet. Det här gör vi via våra affärsområden, som oftast används i kombination.

Värdegrund

 

Lyhördhet. Vi visar respekt och lyssnar på våra kollegor, på våra kunder och partners, och söker klarhet och förståelse för helhet och detaljer.

 

Enkelhet. I en komplex bransch, med roller, begrepp och metoder som få kan överblicka och förstå i detalj, strävar vi efter att förenkla och göra begripligt.

 

Tillgänglighet. För oss innebär det att vara tydliga i vår kommunikation, svara när du söker oss, komma i tid, och leverera det vi har lovat.

 

Proaktivitet. Med förståelse för kundens målsättning och behov kan vi alltid ta lösningen ett steg till, uppnå lite mer, leverera lite bättre.